تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
صبحانه عاشقانه

صبحانه عاشقانه

social

فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان کيست؟

فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان کيست؟

پزشکي که در زمينه بيماري هاي مغز و اعصاب (نورولوژي) تخصص دارد نورولوژيست يا متخصص مغز و اعصاب نام دارد.

fr_9cil.jpg

پزشک عمومي بعد از سپري کردن 4 سال دوره رزيدنتي در تخصص بيماريهاي مغز و اعصاب به نورولوژيست منسوب مي گردد و پس از آن با گذراندن دوره هاي تکميلي فوق تخصصي مغز و اعصاب کودکان در رشته هاي مربوطه (سردرد، بيماريهاي حرکتي، خواب، بيماريهاي عروقي مغز، Neuro Imaging، ام اس، دمانس، سرع، نورو افتالمولوژي) به صورت فوق تخصصي به درمان بيماران مبتلا به بيماريهاي مغز و اعصاب مي پردازد.

از آنجاکه سيستم عصبي انسان از مهمترين قسمتهاي بدن است و ساير قسمتهاي بدن را تحت تاثير قرار مي دهد يا به عبارتي سازماندهي و فرماندهي مي کند، شناخت بيماريهاي مغز و اعصاب و تشخيص و درمان آن کاري کاملا تخصصي است که فقط بايد توسط متخصصين مغز و اعصاب که در اين زمينه دانش و مهارت کافي دارند انجام شود چراکه علائم بعضي از بيماريهاي مغز و اعصاب مشابه يکديگرند و نورولوژيست بايد با معاينات دقيق و در صورت نياز با انجام آزمايشات تخصصي، بيماريها را از هم تشخيص دهد.

کودک کلينيک (kudakclinic.com)

سيستم عصبي انسان شامل دو بخش مرکزي و محيطي است.سيستم عصبي مرکزي شامل مغز (نيمکره هاي مغزي Cerebrum، ساقه مغز Brain stem و مخچه Cerebellum) و نخاع مي باشد؛ سيستم عصبي محيطي شامل نورونهاي عصبي محيطي است که ارتباط بين مغز و نخاع با بقيه ارگانها، اندامها و عضلات را برقرار مي کند.

بسته به اينکه کدام يک از قسمت هاي سيستم عصبي دچار اختلال شود بيماريهاي متفاوت مغز و اعصاب ايجاد مي شود.

متخصص مغز اعصاب (kudakclinic.com)

متخصص مغز و اعصاب خوب با دانش کافي درباره آناتومي و فيزيولوژي و چگونگي کارکرد سيستم عصبي و ارتباطات پيچيده آنها قادر به لوکاليزه کردن محل درگيري و نوع اختلال کارکرد و در نتيجه تشخيص نوع بيماري سيستم عصبي مي باشد و در اين مسير از معاينه دقيق مغز و اعصاب و در صورت نياز روشهاي پارا کلينيک مثل تصوير برداري مغز شامل ام آر آي (MRI)، سي تي اسکن مغز، سونوگرافي داپلر عروق مغز و کاروتيد (TCD & ECD) و نوار مغز و نوار عصب و عضله استفاده مي کند. و نهايتا با تشخيص صحيح نوع بيماري مغز و اعصاب درمان مناسب را انجام مي دهد.

انواع بيماري هاي تحت درمان توسط متخصص مغز و اعصاب

1- انواع سردرد شامل ميگرن،سردرد تنشي، کلاستر،نورالژي، تريژمينال و ...

2- سرگيجه

3- اختلال راه رفتن و تعادل

4- تشنج و صرع

5- کاهش سطح هوشياري و بيهوشي گذرا

6- انواع اختلال حافظه شامل آلزايمر، دمانس فرونتوتمپورال، دمانس عروقي و ...

7- بيمارهاي عروقي مغز شامل سکته مغزي، خونريزي مغزي، تنگي عروق مغز و کاروتيد که تا حدودي با سونوگرافي داپلر عروق مغز و کاروتيد گردن قابل بررسي و پيشگيري است.

8- بيماريهاي حرکتي مثل پارکينسون

9- انواع لرزش و ترمور دست و سر

10- اختلال تکلم و صحبت کردن (آفازي)

11- بيماريهاي ستون فقرات شامل درد گردن و کمردرد ناشي از فشار ديسک روي نخاع يا اسپاسم عضلات

12- بيماريهاي درگير کننده ميلين عصب مثل ام اس (MS )

13- اختلالات اعصاب محيطي مثل انواع نوروپاتي که با علائمي همچون گزگز و گرفتگي و بيحسي اندامها بروز مي کند.

14- انواع بيماريهاي عضلات شامل ميوپاتي هاي التهابي و مادرزادي

15- اختلالات خواب شامل بي خوابي و نداشتن خواب عميق و موثر

لازم به توضيح است بيماريهايي که ناشي از اختلال ارگانيک سيستم عصبي مرکزي و محيطي نيستند و در طبقه بندي بيماريهاي روح و روان قرار مي گيرند مثل افسردگي، اضطراب، استرس، وسواس و ... اصولا مربوط به حوزه تخصص روانپزشکي هستند ولي انواع خفيف آنها که به خصوص مي تواند موجب سردردهاي تنشي شود توسط متخصص مغز و اعصاب نوجوانان درمان مي شود.

توضيح ضروري اين است که نورولوژيست جراحي مغز انجام نمي دهد و اگر موردي نياز به جراحي مغز و اعصاب پيدا کند مثل تومورهاي مغزي، صدمات ناشي از تروما و تصادفات و آسيب ستون فقرات که نياز به جراحي دارند توسط متخصص مغز و اعصاب به همکار جراح مغز و اعصاب ارجاع داده مي شوند و چنانچه بيمار نياز به بررسي رفتاري و هيجاني داشته باشد يا دچار اختلالات رواني باشد به روانپزشک (متخصص اعصاب و روان) ارجاع داده مي شود.

کي به متخصص مغز و اعصاب (نورولوژيست) مراجعه کنيم؟

سوالي که براي بسياري از بيماران بوجود مي آيد زمان مراجعه به متخصص مغز و اعصاب است، در پاسخ به اين سوال بايد گفت بيمار بلافاصله بعد از بروز بيماريهاي مغز و اعصاب بايد به پزشک نورولوژيست مراجعه کند، چراکه اغلب بيماري هاي مغز و اعصاب پيشرونده هستند و با مراجعه به موقع به پزشک متخصص مغز و اعصاب پس از تشخيص بيماري از پيشرفت آن جلوگيري شده و مراحل درمان آغاز مي شود.

بيماران قبل از مراجعه با تحقيق درباره نورولوژيست ها و متخصصين مغز و اعصاب خوب، بهترين متخصص مغز و اعصاب در تهران را انتخاب مي کنند زيرا پزشک حتما بايد معتمد بيمار باشد و بيمار بايد دقيقا به دستورات پزشک عمل کند تا روند درمان و بهبودي با سرعت زيادي انجام شود.

بعد از اولين مراجعه، نورولوژيست درمان را شروع مي کند و بيمار تحت نظر متخصص مغز و اعصاب خواهد ماند و در صورت مراجعه مجدد، دکتر مغز و اعصاب به شما مي گويد که مراجعه بعدي کي باشد.بيمار با مراجعات منظم تا درمان کامل به پزشک مراجعه مي کند.

با پيشرفت تکنولوژي در تخصص مغز و اعصاب، متخصصين با استفاده از ابزارهاي پزشکي توانستند اطلاعاتي از داخل بدن بيمار به دست آورند که با معاينه بيمار به تنهايي ميسر نيست. اين ابزارها در برخي موارد براي پيشگيري از بيماري استفاده مي شوند و در بعضي براي تشخيص دقيق و درمان بيماري بکار مي روند.به عنوان مثال سونوگرافي از عروق مغز(سونوگرافي داپلر)، نوار مغز،نوار عصب و عضله، ام آر آي (MRI)،عکس هاي سي تي اسکن و ... را مي توان نام برد.

يک شعار معروف در پزشکي وجود دارد: "پيشگيري بهتر و کم هزينه تر از درمان است." بيماريهاي مغز و اعصاب را جدي بگيريد و اگر هر يک از علائم ذکر شده را داشتيد سريعا به پزشک متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنيد تا در صورت امکان از بيماريهاي پيشرفته مغز و اعصاب جلوگيري کنيد يا در مراحل اوليه آنرا درمان نماييد. اکثر بيماريهاي مغز و اعصاب به دليل اينکه پيشرونده هستند، بيمار با مراجعه به موقع راحتتر درمان مي شود و زمان پارامتر مهمي در درمان بيماريهاي مغز و اعصاب است.

کلينيک تخصصي مغز و اعصاب تهران (kudakclinic.com) واقع در شهر تهران پذيراي کليه بيماران عزيز از جاي جاي ايران و جهان مي باشد.و خواهشمنديم قبل از مراجعه به کلينيک جهت اخذ نوبت براي سرويس دهي هر چه بهتر به شما عزيزان با مراجعه به صفحه تماس با کلينيک با ما در تماس باشيد.

 

موضوع :
برچسب ها : فوق,تخصص,مغز,و,اعصاب,کودکان,کیست؟,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 27 مرداد 1400ساعت 2:06 توسط صدرا | تعداد بازديد : 143 | |

چگونه رايتينگ کودکان را بهبود دهيم؟

امروز فن آوري محور جهان، بچه ها فرصت هاي بسياري براي تمرين و بهبود توانايي خود را براي نوشتن داده نمي شود. اين کار بسياري از والدين را ترک مي کند که تعجب مي کنند چگونه مهارت هاي نوشتن فرزندشان را بهبود بخشند.

 

طول مي کشد زمان براي توسعه مهارت هاي نوشتن قوي، و مي تواند يک کار سخت براي به انجام رساندن. خوشبختانه کارهاي زيادي وجود دارد که والدين مي توانند در خانه انجام دهند تا به بهبود مهارت نوشتن کودکان کمک کنند.

 

از فعاليت هاي سرگرم کننده گرفته تا جلسات خواندن و نوشتن روزانه، اين نکات در مورد چگونگي بهبود مهارت هاي نوشتن بچه ها به کودک شما کمک خواهد کرد تا مهارت هاي خود را در هيچ زماني بسازد.

Read up

خواندن منظم يک سنگ پله براي نوشتن بهتر است و به تقويت مهارت هاي نوشتن بچه ها کمک مي کند. به گسترش واژگان کودکان کمک مي کند و راه هاي مختلف استفاده از کلمات را به آنها نشان مي دهد. اين کار همچنين استفاده از اين کلمات را در نوشته خودشان براي شان آسان تر مي کند.

 

با کودکان کوچکتر، مطمئن شويد که هر روز با هم مي خوانيد و عشق آنها به خواندن را با رشد تشويق مي کنيد. شروع به خواندن در اوايل -بسياري از کودکان که بلعيدن کتاب رشد مي کنند براي تبديل شدن به نويسندگان قوي خود. توييتر آيکون توييت اين

آن را سرگرم کننده  کنيد

بازي ها و فعاليت هايي که نوشتن را تشويق مي کنند. پازل جدول کلمات متقاطع و بازي هاي کلمه براي همه بزرگ هستند. آنهايي که کوچک به خصوص مانند بازي "نوشتن کلمه" : جايي که آنها براي اقلام جستجو و نوشتن کلمه زماني که آنها پيدا کردن هر آيتم

s3_93sn.png

ايجاد ورقه کار نوشتن

براي کودکان خردسال فقط يادگيري نوشتن، سعي کنيد يک ورقه کار ايجاد کنيد که در آن مي توانند حروف و کلمات را رديابي کنند. نامه ها و کلمات را بنويسيد، يک تکه کاغذ ديگر را روي آن قرار داده و فرزندتان را روي تکه کاغذ خالي رديابي کنيد. شما همچنين مي توانيد يک بازي اتصال نقطه با داشتن فرزند خود را رديابي در امتداد خطوط نقطه چين ايجاد کنيد و سپس به شما بگوييد که کدام حرف يا کلمه او را پيدا مي کند.

 

مواد مختلف را امتحان کنيد

آن را با نوشتن با چيزي غير از قلم يا مداد تعويض کنيد. گچ پياده رو در driveway، نقاشي انگشت، و يا سيني نوشتن نمک همه سرگرم کننده نوشتن فعاليت هاي است که همچنين کمک خواهد کرد که ساخت مهارت هاي نوشتن بچه ها است..

 

نامه بنويسيد

امروز نوشتن نامه ها کمي هنر از دست رفته است. کودک خود را تشويق کنيد که براي دوستان يا اعضاي خانواده نامه بنويسد. اعضاي خانواده دور به خصوص عاشق دريافت نامه هاي دست نويس خواهند بود و اين راه بسيار خوبي براي کار بر روي بهبود مهارت هاي نوشتن براي بچه ها است.

قلم پالها هم يک ايده سرگرم کننده هستند، يا حتي مي توانيد به يکديگر نامه بنويسيد و آنها را در اطراف خانه بگذاريد تا پيدا کنيد!

 

نگه داشتن يک مجله راه بسيار خوبي براي بيان افکار و ايده ها در حالي که همچنين کار بر روي بهبود مهارت هاي نوشتن کودکان است. برنامه ريزي outing به انتخاب يک مجله سرگرم کننده با فرزند خود و تشويق آنها را به نوشتن در آن تا آنجا که ممکن است. آن را بخشي از روال روزانه اش کنيد.

 

ايجاد يک فضاي نوشتن

گوشه کوچکي را در خانه خود کنار بگذاريد که کاملا ً به نوشتن اختصاص دارد. داشتن يک منطقه اختصاص داده شده تنها به نوشتن کمک خواهد کرد که فرزند خود را از حواس پرتي آزاد به طوري که او مي تواند در تمرين مهارت هاي نوشتن تمرکز.

 

زمان سرمايه گذاري

مطمئن شويد که کودک شما مي داند که شما در دسترس براي کمک به املا و يا غلط خواندن هر زمان که او به آن نياز دارد. هنگامي که زمان نوشتن را براي شما در اولويت قرار مي دهد، بهبود مهارت هاي نويسندگي کودک تان را آسان تر خواهد کرد.

 

اتصال منافع خود را

به سري کتاب هاي مورد علاقه پسر يا دخترتان فکر کنيد. يا شايد اون به دايناسورها وسواس داره . هر چه منافع او باشد، آنها را به نوشتن متصل کنيد. آيا کودک شما يک داستان کوتاه جديد در مورد شخصيت هاي مورد علاقه خود را بنويسيد، و يا اجازه دهيد او را ايجاد يک داستان همه چيز در مورد دايناسورها.

ايجاد اعلان هاي داستان

يک راه سرگرم کننده براي بهبود مهارت هاي نوشتن خلاق بچه ها اين است که آنها را به نوشتن داستان هاي کوتاه است.

تصاوير را از يک مجله با شخصيت ها يا مکان هاي مختلف قطع کنيد، يا کلمات مختلف را بنويسيد. قرار دادن اين در يک ظرف و يا چسب آنها را به کارت به استفاده به عنوان اعلان نوشتن براي ايجاد يک داستان منحصر به فرد. اين نيز باعث مي شود يک فعاليت سرگرم کننده براي تمام خانواده براي پيوستن به.

 

مدل آن

هيچ راه بهتري براي يادگيري چيزي وجود ندارد تا اينکه ببينيم شخص ديگري اين کار را انجام مي دهد. اجازه دهيد فرزندان خود را ببينيد که شما نوشتن، اغلب. وقتي نوشتن بخشي عادي از زندگي روزمره شماست، به طور طبيعي تر به سر مي رسد. هر چيزي مي رود: يک ليست مواد غذايي ساده يا نامه به معلم، تعطيلات يا کارت هاي تشکر، يا حتي يک يادداشت شيرين به فرزندتان.

 

استفاده از تکنولوژي به نفع شما

هيچ دور و بر اين واقعيت است که فن آوري نقش بزرگي در زندگي ما وجود دارد. استفاده از آن را به نفع خود را با داشتن فرزند خود را ايجاد يک وبلاگ. اين کار مي تواند به کودک شما کمک کند تا با تشويق عادات مکرر نوشتن، روي بهبود مهارت هاي نوشتن خود کار کند.

 

آن را بخشي از روال روزانه خود را

مطمئن شويد که هر روز زمان براي انجام برخي از نوشتن در يک راه يا راه ديگر وجود دارد. اين که آيا نوشتن يک ليست خواربار، نوشتن در يک مجله و يا آهنگسازي نامه، تمرين نوشتن هر روز راه درازي را براي بهبود مهارت هاي نوشتن بچه ها پيش خواهد رفت.

 

کاربرد و تفاوت migrate و emigrate و immigrate (+12 مثال)

کاربرد و تفاوت بين almost, nearly و hardly +(6 مثال و معني)

کاربرد و تفاوت قيد already, still و yet + (20 مثال ساده)

کتاب ديجيتالي انگليسي | کتاب الکترونيکي - ديجي‌ زبان

کتاب ديجيتالي انگليسي | کتاب الکترونيکي - صفحه 2 از 2 - ديجي‌ زبان

کتاب رايگان زبان انگليسي - ديجي‌ زبان

گرامر get used to + be used to + used to | ساختار و کاربرد

 

منبع: https://www.oxfordlearning.com/improve-kids-writing-skills

https://ezproxy.cityu.edu.hk/login?url=https://digi-zaban.ir/

http://jobs.ict-edu.uk/user/jonfite1/

http://ict-edu.uk/user/jonfite1/

https://my.carthage.edu/ICS/Academics/EXS/EXS_3070__UG16/RC_2017_UNDG-EXS_3070__UG16_-01/Announcements.jnz?portlet=Announcements&screen=View+Post&screenType=next&&Id=328ab800-a48c-4d88-8ddb-9cbb8b16017b

http://onlinemanuals.txdot.gov/help/urlstatusgo.html?url=https://digi-zaban.ir/

https://www.eduvision.edu.pk/counseling/index.php?qa=user&qa_1=JonFite1

https://www.pubpub.org/user/gina-clayton-49

https://sarscoviki.app.vanderbilt.edu/wiki/User:JonFite1

https://connect.nl.edu/NLU-Strategic-Plan-2011-2016/blog/Lists/Comments/AllComments.aspx

https://clubs.london.edu/click?r=https://digi-zaban.ir/

https://lican.as.arizona.edu/~ehtsim/index.php/User_talk:JonFite1

https://git.isis.vanderbilt.edu/JonFite1

 

 

موضوع :
برچسب ها : چگونه,رایتینگ,کودکان,را,بهبود,دهیم؟,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در جمعه 1 بهمن 1400ساعت 21:46 توسط صدرا | تعداد بازديد : 50 | |


صفحه قبل 1 صفحه بعد