تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
صبحانه عاشقانه

صبحانه عاشقانه

social

مشاوره حضوري انتخاب رشته کنکور

b2_tb1h.jpg

انتخاب رشته حضوري يا انتخاب رشته غيرحضوري، کدام بهتر است؟

 

طي سالهاي اخير گسترش پرسرعت وسايل ارتباطي براي کسي پوشيده نيست و امروزه تقريبا همه ي صاحبان مشاغل گوناگون از اين ابزارهاي ارتباطي  استفاده هاي بي شماري مي کنندو بدون شک کارهاي آموزشي هم از اين قاعده مستثني نيستند.

به هرعنوان، مادراين نوشته نمي خواهيم باشما درمورد ابزارهاي ارتباطي و نحوه ي استفاده از اين وسايل و مسائل اينچنيني صحبت کنيم، بلکه همانطور که ازعنوان نوشته ي ما معلوم است مي خواهيم ببينيم مشاوره حضوري انتخاب رشته کنکور بهتر است يا مشاوره غيرحضوري انتخاب رشته کنکور و مجازي!؟ که به کمک ابزارهاي ارتباطي که عنوان شد انجام مي شود.

 

بي ترديد جواب هايي که به اين سوال مهم داده مي شود متفاوت خواهد بودو هرفرد ازدريچه ي نگاه خودش به آن مي نگرد اما اگرشما داوطلب کنکوري هستيد و هنوز براي انتخاب نوع مشاوره دو دل هستيد، پيشنهاد مي کنم اين مطلب را تا انتها بخوانيد و بعد تصميم نهايي را بگيريد.

 

ما از نظر سرعت دسترسي به مشاور، درمشاوره غيرحضوري باتوجه به اينکه شايد مي توانيم هرلحظه به مشاور دسترسي داشته باشيم و با ارسال پيام يا تماس، سوالمان را از او بپرسيم نسبت به مشاوره حضوري کار راحت تري داريم و اين يک مزيت است، براي مثال شما امکان دارد ساعت 12 شب سوال مهم و فوري برايتان پيش بيايد و دراين ساعت امکان مراجعه به دفتر مشاورتان براي شما ممکن نباشد و دراين مواقع اگر مشاورتان قبول کرده است که هرلحظه پشتيبان شماست مي تواند پاسخ سوال شما را بدهد.

 

مزيت دومي که مي توانيم براي مشاوره ي غيرحضوري عنوان کنيم اين است که مشاوره غيرحضوري فاصله ها را حذف مي کند و يک داوطلب مي تواند از دورترين نقاط کشور به يک مشاورخوب وصل شود و از او، بااطمينان خاطر مشاوره بگيرد، درصورتي که درمشاوره ي حضوري شايد اين داوطلب نمي توانست به خاطر دوري راه، در نوبت هاي پي درپي به مشاور مراجعه داشته باشد.

 

مزيت ديگر مشاوره غيرحضوري اين است که شما مي توانيد مطالب بيشتري از مشاورتان دريافت کنيد، براي مثال يک مشاور شايد نتواند دريک مشاوره ي نيم ساعته تمام مطالب مهم و ضروري را باشما مطرح کند ولي او مي تواند همين مسائل را درقالب فايل هاي متنوع صوتي و تصويري در فضاي مجازي باشما به اشتراک بگذارد و شما ازمطالب بيشتري استفاده کنيد.

 

مزيت چهارم مشاوره غيرحضوري نسبت به مشاوره ي حضوري اين است که شما بيشتر احساس راحتي مي کنيدو بهتر مسائل را با مشاورتان درميان مي گذاريد، البته اين مورد در افراد کاملا متفاوت است و برخي صحبت کردن به صورت حضوري را دوست دارند و برخي افراد معمولا کمي خجالتي هستند و صحبت کردن غيرحضوري را بيشتر مي پسندند.

پيشنهاد ميکنيم مشاوره هاي تلفني انتخاب سبز را نيز بررسي کنيد. کافي است روي کلمه لينک کليک کنيد.

 

موضوع :
برچسب ها : مشاوره,حضوری,انتخاب,رشته,کنکور,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 4 مرداد 1400ساعت 19:53 توسط صدرا | تعداد بازديد : 62 | |

چالش‌هاي مشاوره‌اي: روز کنکور هماني باشيد که شده‌ايد! + 2 نقد

امروز در سايت مرجع کنکور ايران مطالب مشاوره اي و روشهاي درس خواندن و آمادگي آزمون و کنکور را  براي شما در نظر گرفتيم

آن‌روز خودتان را در مقابل يک آزمونِ استاندارد که بارها در طول يک ماه گذشته، تمرين کرده‌ايد خواهيد يافت. مي‌دانيد براي پيشامدهاي مختلفي که ممکن است رخ دهد، چه بايد بکنيد!

به عادت‌ها و تجربه‌‏هايتان تکيه کنيد، شايد خلاقيت براي لحظه‌اي به کارتان بيايد و شايد خاطره‌اي از دوستان کنکوري گذشته و چگونگي مديريتِ روش‌هايشان از ذهنتان بگذرد. من خوب مي‌دانم، بهترين اتفاق در جلسه، لحظه‌اي است که پاسخِ سؤالي را مي‌يابيد. بدين خاطر نياز داريد در طول ? ساعت، نخست با ساده‌ترين سؤال‌ها، از پرسش‌هايي که تمرکزتان را به‏‌هم مي‌ريزند، عبور کنيد. اين لحظات، بخشِ واقعي از سختي‌هاي جلسه‌­ي آزمون هستند.

بعد از يک سال تلاش، رسيدن به قله‌ي خودتان هدف است، پس نتيجه روشن است. در واقع، حاصلِ اين سختي‌ها، يک انسان مصمم است. زيرا تو از فرداي روز کنکور، به دنبالِ يافتنِ پاسخ، براي پرسش‌هاي تازه‌ي زندگي مي‌گردي!

داود اکبري           

پژمان عبدالهيان: با سلام و تشکر از استاد اکبري بزرگوار

ويژگي برجسته مطلب استاد دادن آرامش و استرس­‌زدايي است و اين که زندگي بعد از کنکور جريان دارد که در واپسين روزها که بچه­‌ها نگران هستند به ايشان آرامش حداکثري مي­‌دهد.

منتها ما دو نوع استرس داريم که يک نوع مفيد و عامل انگيزش است که در شرايط خاص لازم بوده براي تصميمات راهبردي به کار ما مي‌­آيد (eustress) و لازمه­‌ي تلاش و حرکت است و نوع مضر آن (distress) که بايد از آن دوري کرد­.

ما اين روزها تا کنکور واقعاً نياز به تلاش حداکثري داريم که با مطلب آقاي اکبري ممکن است تا حدي دچار خوش‏‌خيالي شده کارها را رها کنيم. که من با اين مسأله موافق نيستم. 

ارادتمند

محمد معافي: نکته‌ي آموزشي مهمي که آقاي اکبري به آن اشاره کرده‌اند و به نوعي بازگو کردنِ درون‌مايه‌ي روش ضربدر و منها به روشِ خاصِ ايشان است: «نمي‌خواهد قورباغه را قورت بدهي! از ساده‌ها شروع کن».

منطقي که آقاي اکبري به آن استناد مي‌کنند براي من جالب و جديد است. اگر اول ساده‌ها را شناسايي کني و جواب بدهي ذهنت را فرسوده نمي‌کني و در عوض به آن پاداش مي‌دهي. پس ممکن است تأثيرِ اين پاداشِ ذهني اين باشد که بتواني از پسِ حل کردنِ بعضي پرسش‌هاي دشوارتر هم برآيي.

ضرايب دروس کنکور زبان 1402 (مهم ترين دروس براي رشته هاي کنکور منحصرا زبان کدومه؟)
ضريب امتحانات نهايي دوازدهم براي کنکور 1402 (تجربي رياضي انساني)
نحو? برنامه ريزي در ايام عيد نوروز ويژه آزمون تيزهوشان
وبينار رايگان نحو? انتخاب رشته نهم
نکات مهم براي آمادگي آزمون تيزهوشان
معرفي رشته تجربي
معرفي رشته رياضي فيزيک
معرفي رشته انساني
معرفي رشته هاي تحصيلي شاخه کاردانش
معرفي رشته هاي تحصيلي فني و حرفه اي
معرفي رشته کامپيوتر در هنرستان
ليست دروس عمومي در هنرستان
دانلود امتحان نهايي زيست شناسي دوازدهم 1401 + پاسخنامه

 

موضوع :
برچسب ها : چالش‌های,مشاوره‌ای:,روز,کنکور,همانی,باشید,که,شده‌اید!,+,2,نقد,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 14 مهر 1401ساعت 19:02 توسط صدرا | تعداد بازديد : 79 | |


صفحه قبل 1 صفحه بعد